home

Kåsjö/Bäcken

Landsort

Utbyggt område

Senast uppdaterad: 12 september 14:06
Detta område är utbyggt och samtliga fastigheter som finns med på kartan längre ner på denna sida är förberedda för att kunna fiberanslutas.
Bestall_fiber2
Allt fler väljer att fiberansluta sitt hus eftersom det är både bättre och mer prisvärt än andra alternativ. Det kostar dig 10.000 kr att framtidssäkra fastigheten med fiber och den investeringen räknar man normalt hem på tre år genom sänkta kostnader för Internet, TV och telefoni. Du betalar inget förrän fibern är installerad och klar och om du vill kan du få investeringen på räntefri avbetalning (210 kr/mån). För att beställa klickar du på knappen Beställ fiber eller kontakta vår kundservice på 0651-76 07 50.
   
Fiberanslutningen gör vi under perioden maj-oktober när marken är tjälfri. Räkna med en månads leveranstid efter det att du gjort ditt arbete med att gräva på egen mark och borra in optoslangen i huskroppen. Mer information hur det går till finner du under fliken Så här går det till. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0651-76 07 50.
Fiberbeställning, grävning och inborrning som inte är inkommen och utförd senast den första oktober innevarande år, färdigställer vi under försommaren året efter och det förutsätter att du är klar med grävning och inborrning senast i mitten av maj.

Karta över området

Hushåll i området

Här visas hur många permanentboende hushåll det finns i detta område och hur stor andel av dessa som lämnat in beställning eller redan är anslutna till fibernätet.
Hushåll 74 st
- Beställning 0 st 0%
- Ansluten 67 st 91%

Fritidshus och företag

Här visas hur många fritidshus och företag det finns i detta område och hur stor andel av dessa som lämnat in beställning eller redan är anslutna till fibernätet.
Fritidshus 44 st
- Beställning 0 st 0%
- Ansluten 15 st 34%

Byprojekt - Kåsjö/Bäcken

Senast uppdaterad: 2016-02-11
EU-logga_-_JBV2_6941132
Området är utbyggt med bidrag från Jordbruksverket och PTS. Projektet slutfördes 2013.

Foton från området

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden
EU-skylt_i_Kasjo
EU-skylt i Kåsjö
TypLandsort
#inlineditbutton