Hoppa direkt till innehåll
Färila Norra & Västra

Ditt område är utbyggt

Eftersom fiber är bättre och mer prisvärt än andra alternativ har de flesta redan anslutit sitt hus till fibernätet. Övriga hus i området är förberedda och kan anslutas i efterhand.
Om du vill ansluta, genomför vi anslutningen under perioden maj-oktober när marken är tjälfri. Räkna med en månads leveranstid efter det att du gjort ditt arbete med att gräva på egen mark och borra in optoslangen.
internet_edit

Hur använder man fiber?

Ljusnet levererar bredband och TV. Tjänster som t ex telefoni, e-post, larm och lagring finns på Internet. Dessa tjänster når man när man har bredband.

money

Vad kostar det?

Förutom att fiber klarar framtidens bredbandsbehov och höjer värdet på ditt hus kommer du snabbt att tjäna in investeringen genom minskade kostnader för bredband, TV och telefoni.

call

Hur går det till?

Området är utbyggt och de hus som ännu inte är anslutna har en förberedd anslutning vid fastighetsgräns. Vi genomför efteranslutningar löpande under perioden maj-oktober.

Statistik över hushåll

Hushåll 447 st
- Beställning 2 st 0%
- Ansluten 400 st 89%

Bidragsprojekt - Färila Norra & Västra

Projektet slutfördes 2018 och har delfinansierats av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling samt Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och Region Gävleborgs regionala utvecklingsmedel.
Klicka här för mer information projekt Fiber till Gävleborg på Region Gävleborgs webbplats.
Legend
Ingetno status
Anmälningapplication